Konkurrence: Vind gavekort til nelly.com

Hello summer

gotothebeach

Der har ganske vidst været lidt stille på bloggen de sidste par dage og dette skyldes udelukkende det dejlige sommervejr og lidt for mange spontane planer, så bloggen er blevet lidt forsømt. Men hvem sidder egentlig også indenfor og læser blogs, når man burde være udenfor og nyd solskinnet? Men til de som læser blogs i weekenden og kan se frem til ferie i næste uge, eller blot vil nyde solskinnet, så har jeg lavet en lille tjek liste til hvad man skal huske at pakke til strandtasken. Jeg var selv for nylig på stranden og glemte visse småting, derfor er det en tjek liste både for jeres og ligeså meget for min egen skyld :-)

1. Hvad enten man tager alene på stranden eller sammen med en veninde, så er det altid praktisk med lidt læsestof. Jeg hører til den type, som elsker bøger og hvis jeg skulle alene afsted, så havde jeg nok taget bogen med. Men når det er en strandtur sammen med veninderne, så er sladder og modeblade helt klart et must.

2. Solbriller! Dette behøver jeg vel ikke at uddybe nærmere. Bortset fra at en hel dag på stranden uden solbriller – kan blive en LANG dag.

3. Bikinien er selvfølgelig et must! Dette er selvfølgelig en vurderings sag om man er til badedragt eller bikini.

4. Dette kan ikke understreges nok! HUSK solcremen!! Derfor er det så vigtig at du tager solcremen på og smøre dig ind hver 2. time, især hvis du har været i vandet. Solcremen skal minimum have en faktor på 15, når det er hjemme i Danmark. Og faktor 30 hvis du er på ferie i udlandet. Og så vil mange nok mene at en faktor 30 er for høj også selvom du mener at du ikke kan blive brun, hvis du har solcreme på. Men hellere blive brun, end rød, ikke? :-) Jeg bruger en solcreme til ansigtet fra Christian Dior med en faktor 15, og en solcreme til kroppen fra Piz Buin med samme faktor. Og når jeg har solet mig en hel dag, så elsker jeg at smøre mig ind i Christian Diors aftersun.

5. Tøj. Jeg har altid en lettere sommerkjole eller en hullede top med på stranden. Jeg synes det er rart at kunne dække sig lidt til, når man skal forbi isboden eller hvis man har fået en anelse for meget sol. Toppen er fra Vero Moda,

6. Når jeg tager på stranden, så har jeg faktisk en tendens til at glemme de små ting, som samtidig kan være en af de vigtigste ting. Læbepomade skal være pakket med i min strandtaske. Især en læbepomade med faktor, da man kan ende med at få forbrændt sine læber. Jeg bruger læbepomaden fra Rosebud.

7. Og så slutter vi lige af med et par slippers. Det er vel temmelig trist at komme hjem med skoene fyldt med sand, så pak slippers med i tasken og undgå problemet. :-)

Jeg håber I har haft en dejlig weekend, hvad enten I har været på ferie, været til sommerfest eller bare daset rundt derhjemme. God søndag :-)

bloglovin

12 kommentarer

 • Heidi

  Hvor er bikinien fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor er bikinien fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Ja jeg vil faktisk osse gerne vide hvor du købt din bikini?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Ja jeg vil faktisk osse gerne vide hvor du købt din bikini?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor er bikinien fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Bikinien er fra H&m og er fra i år. Jeg ved dog ikke om den stadigvæk kan købes :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rask

  Ja jeg vil faktisk osse gerne vide hvor du købt din bikini?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Bikinien er fra H&m og er fra i år. Jeg ved dog ikke om den stadigvæk kan købes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Bikinien er fra H&m og er fra i år. Jeg ved dog ikke om den stadigvæk kan købes :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Bikinien er fra H&m :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Bikinien er fra H&m :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Vind gavekort til nelly.com