Hello summer

Look of the day: Blue and dots

dots

Look of the day: Cardigan: Amish, Kjole: H&m, Solbriller: Rayban

Et outfit billede fra i sidste uge, hvor dagen stod på højt solskin. Kjolen, som er fra H&M har jeg lavet til min helt egen. Da jeg faktisk har vendt kjolen om, for at give kjolen et mere finere look. Sådan er jeg. Jeg finder altid på små sjove og anderledes ting ved min garderobe og sætter mit eget personlige præg på det. :-)

Jeg har brugt dagen på at arbejde, fået ordnet bryn, nået en smule solskin, lavet sommermiddag til min mor og jeg. Vi er simpelthen gået i sommer mode og vil derfor tilbringe aftenen udendørs og nyde det sidste aften solskin.

Jeg håber I har haft en fin dag og I har nydt solskinnet. God aften til jer :-)

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello summer