Outfit on budget

The perfect fit

xxx day

Hvis du allerede følger Christinas blog, så ved du også hvilken kollektion “The perfect fit” handler om.

Men hvis du er en ny læser i blogverden, så kan jeg fortælle dig, at hun er en af Danmarks største bloggere, og i starten af juni lancerede sin helt egen kollektion sammen med 2nd day. Jeg er stor fan af kollektionen, og jeg brændte efter at få fingrene i den ovenviste t-shirt, men da kollektionen ikke var til at købe på nettet, var jeg ved at give op. Der er nemlig ikke produceret ret mange af denne t-shirt, og jeg ved at forspørgelsen er stor. Til mit held, fik jeg et tip fra en veninde om at den kunne købes i nabobyen, og der var sørme en lille small tilbage til mig! Hurra!

Og nu finder man så ud af at kollektionen blev lanceret i sidste uge på nettet, så nu kan det hele købes på 2nd days hjemmeside. Hvem sagde grådig? ;-)  Du kan se kollektionen ved at klikke her.

Bare et lille tip herfra :-)

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit on budget