Nelly bikini sale

Vinderen af Nelly konkurrencen

nelly

Ih jeg bliver simpelthen så overrasket og glad når jeg ser hvor mange deltagere der er med i mine konkurrencer på bloggen. Hvis det stod til mig, så ville jeg dele flere konkurrencer ud og helst hver dag ;-)
Men MANGE tak for alle jeres søde kommentarer, det har været spændende at læse og se hvilke items I kunne tænke jer. Jeg har fundet 1 vinder ved at trække lod, da I jo var så mange, så var det svært at kun pege 1 ud. Så vinderen af Nelly konkurrencen er Line Rasmussen. Et STORT tillykke til Line, som er blevet kontaktet via mail.

Kig gerne herind igen, der venter snart en ny og stor konkurrence på bloggen. Så hold øje :-)
God weekend kære læsere :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly bikini sale