Books

It’s friday

flowers

Godmorgen! :-)

Så er det allerede fredag. Jeg synes dagene flyver afsted og wupti så er vi allerede i august og sommerferien er ovre. For nogen altså. Jeg tager jo på ferie i morgen og jeg synes jeg har mange små ting der skal ordnes inden. Det kan faktisk være lidt hektisk, inden man rejser. Har man nu husket billetterne, har jeg nok badetøj med, har jeg husket mit pas, har jeg alle mine skønhedsprodukter med osv. Så jeg skulle egentlig bruge dagen på i dag at få styr på disse ting. Meeeen jeg har valgt at lade det ligge til senere i dag, eller imorgen ;-) Jeg tager nemlig på stranden om lidt, bare lige for at nyde det sidste solskin i Danmark, inden jeg tager afsted. Jeg kigger måske ind senere imellem strandtur og pakning. ;-)

God fredag! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Books