Look of the day: Black in H&M

Elsk hjertet

elsk hjertet

Jeg elsker når der popper nye kampagner op, hvad enten det er Elsk hjertet, Støt brysterne eller Red barnet. Så synes jeg altid det er spændende at støtte op omkring det. Dermed sagt er jeg ikke der går aller forrest, men jeg kan godt lide at bidrage til arrangementerne. Jeg har faktisk ingen særlig grund, udover at jeg føler at jeg gør en god gerning og prøver at hjælpe til. Men derfor vil jeg gerne slå et slag for Elsk hjertet.
Vidste I at der hver eneste dag dør 19 kvinder af hjertekarsygdom? Og at Elsk hjertet  prøver ihærdigt på at nedsætte det tal hvert år ved f.eks at lave en kampagne hvor de samler ind til forskingen af behandlinger og forbyggelse af sygdommen. Kampagnen løber helt til d. 28. september og du kan give dit bidrag ved enten at købe deres armbånd (fås i hele 4 forskellige farver) i enten Matas eller lige her. Støt elsk hjertet :-)

[sponsoreret indlæg]

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Black in H&M