Look of the day: Blurry London

Look of the day: Dots de yellow

yellowdots

 

Look of the day: Cardigan: Zara, Tee: H&M, Nederdel: Zara, Taske: H&M, Solbriller: Rayban

Så er det blevet fredag! Og sikke en dejlig fredag med højt solskin. :-) Jeg holdte en fridag fra bloggen igår, da jeg havde mange ting på programmet. Jeg skulle ud og kigge på møbler, besøge min kære lillesøster og hendes kæreste. Og om aftenen tog jeg med min søde mor ud og spise og derefter i biografen for at se Spies og Glistrup.(anmeldelse kommer op på bloggen senere)
Men jeg var igen ude og kigge på computer og endte faktisk med at købe den computer jeg længe havde kigget på. Så nu må min elskede macbook ryge en tur i skraldespanden. Jeg havde dog ellers vænnet mig til at bruge mac computerne og nu skal jeg pludselig vænne mig til det velkendte windows programmer igen. Så hav lidt tålmodig med mig hvad angår billeder og bloggens skrift. Men forhåbentligt kan jeg finde tid i weekenden til at sætte mig mere ind i programmerne :-)
Min weekend består iøvrigt af masser af dejlige planer såsom arbejde, ud og spise, aftenhygge med et par veninder og så familiehygge af den bedste slags.

Hvordan ser jeres weekend ud? :-)

bloglovin

 

9 kommentarer

 • Kathrine C

  Tillykke med din computer… Du skal nok få det lært :-9
  Din weekend lyder mere hyggeligere end mig, min står på kun arbejde. :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine C

  Tillykke med din computer… Du skal nok få det lært :-9
  Din weekend lyder mere hyggeligere end mig, min står på kun arbejde. :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine C

  Tillykke med din computer… Du skal nok få det lært :-9
  Din weekend lyder mere hyggeligere end mig, min står på kun arbejde. :-(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser cool ud på det sidste billede. Faktisk syntes jeg at du ser mere tyndere ud for hvert billede du ligger op. Taber du dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser cool ud på det sidste billede. Faktisk syntes jeg at du ser mere tyndere ud for hvert billede du ligger op. Taber du dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hammer lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hammer lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser cool ud på det sidste billede. Faktisk syntes jeg at du ser mere tyndere ud for hvert billede du ligger op. Taber du dig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hammer lækker!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Blurry London