Konkurrence: Moss Copenhagen

Look of the day: Go leo and then sport

leo and leather

 

Look of the day: Tee: Adidas, Nederdel: H&M, Sneakers: New Balance.

Godmorgen skønne læsere! :-)
Jeg har simpelthen haft så travlt de sidste par dage. Det endte med en dejlig tur til København i weekenden og så derefter hjem og starte på nyt job i mandags. Og derefter har jeg haft travlt med et par ting, som alligevel fylder lidt i mit hoved. Der sker nemlig rigtig meget i øjeblikket. Som sagt har jeg fået nyt arbejde, som jeg allerede er blevet rigtig glad for, men nyt arbejde betyder jo et nyt sted og helt nye systemer. Derfor har jeg været en anelse træt når arbejdsdagen er endt – er man ikke altid lidt træt efter at have startet et nyt sted? Eller er det bare mig? :-)
Derudover har jeg længe været på jagt efter en ny lejlighed. Jeg er nemlig en anelse kræsen hvad angår lejligheder. Derfor har jeg ventet længe på den helt perfekte. Og nu har jeg fundet den! Så jeg glæder mig til at kunne flytte i ny lejlighed i november. Så derfor har jeg lige mange ting at se til i øjeblikket, da der er en masse der skal planlægges inden november. Men inden jeg kommer til at lyde som et vanvittigt brokkehoved, så vil jeg lige understrege at jeg har det skønt! Jeg elsker jo at have travlt og have en masse ting at planlægge :-) Og nogle gange er det altså rart at stoppe op og rent faktisk gøre status på hvad der sker omkring mig og nyde suset :-)
Jeg vil smutte tilbage til arbejdet – I må have en dejlig dag :-)

12 kommentarer

 • Maria rask

  Du er bare så smuk på alle billeder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria rask

  Du er bare så smuk på alle billeder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Bach

  Fed tee, er den købt i en sportsforretning eller på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Bach

  Fed tee, er den købt i en sportsforretning eller på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria rask

  Du er bare så smuk på alle billeder :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila Bach

  Fed tee, er den købt i en sportsforretning eller på nettet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg elsker dit hår, det er så langt og smukt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg elsker dit hår, det er så langt og smukt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Larsen

  Tillykke med dit nye arbejde og lejligheden. Der sker mange ting i dit liv ligenu, hva? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Larsen

  Tillykke med dit nye arbejde og lejligheden. Der sker mange ting i dit liv ligenu, hva? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg elsker dit hår, det er så langt og smukt :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Larsen

  Tillykke med dit nye arbejde og lejligheden. Der sker mange ting i dit liv ligenu, hva? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence: Moss Copenhagen