Look of the day: Like leo said

6 lovely prints

print

1. Vero Moda, kan købes HER 2. Selected Femme, kan købes HER 3. YAS, kan købes HER  4. Maison Scotch, kan købes HER 5. Whiite, kan købes HER 6. Turnover, kan købes HER

Jeg elsker print!! Og jeg elsker at moden har med disse 6 lækre bukser med print, at gøre. For ikke nok med at de er skønne at se på, så er de også skønne at have på. :-) Derfor har jeg udvalgt 6 styks, som jeg selv ville elske at have på, evt med en sweater og et par grove boots. Og apropos boots, så kan jeg røbe at bootz.com har 25 % på udvalgte styles, inkl. de 6 bukser ovenover. Så skynd dig ind og se nærmere – der er vildt gode besparelser :-)

Jeg er lidt træt i dag, muligvis fordi jeg kom lidt sent hjem igår og selvfølgelig vågner ret så tidligt imorges. Jeg tog nemlig over og besøgte min kære lillesøster, så vi brugte dagen med lidt shopping, en god frokost og selvfølgelig masser af hygge. Det er netop sådan nogle stunder ens ferie skal bruges på. Så jeg tror jeg vil fortsætte i den dur resten af ugen. Så derfor vil jeg tage ind og se en eftermiddagsfilm Diana og derefter ud og spise endnu en god frokost! Ferie bliver bare aldrig kedelige ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Like leo said