Look of the day: Black and white

By marklund

marklund

Det sidste nye indkøb.. Jeg har taget hul på efterårsferien ved at forkæle mig selv med et par ting. Iblandt fandt jeg dette armbånd fra By Marklund, som allerede er blevet taget i brug, som i kan se ovenover. Jeg er især faldet for armbåndet, da jeg synes den er helt speciel med et par enkelte detaljer – det er jo lige mig! ;-)
Tænk engang! En hel uges ferie for mit vedkommende med masser af dejlige planer. Jeg skal både på visit hos min søster, i biografen, til middag hos nogle dejlige veninder og en masse andet. Alt i alt en dejlig ferie med plads til spontane planer – jeg elsker det! :-)
Jeg håber I nyder weekenden og ferien, hvis I er så heldige ;-)

 

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Black and white