Thursday

Every winter

jakker.

1. Blend she, 2. Vila, 3. 2nd day, 4. Selected femme, 5. Baum Pferdgarten, 6. Gestuz

 Jeg synes jeg når til et punkt hvert år, hvor jeg er nødt til at tage en “stor” beslutning. Af en eller anden grund, så har jeg bare aldrig nogen vinterjakke når vinteren nærmere sig. Og hvordan kan det ske? Tjah jeg ved det ikke! ;-) Enten har jeg solgt min tidligere vinterjakke eller også har jeg smidt den ud, fordi den var for lille eller for grim til næste år. Det er tosset, men jeg er alligevel ret kræsen hvad angår en vinterjakke/frakke. For selvom jeg gerne vil have at den skal være flot og elegant, så vil jeg alligevel gerne have det praktiske varme i en jakke. Og de to ting hører bare ikke sammen, når man hedder Henriette, som er ekstrem kræsen. Selvom jeg er hoppet i 117 forskellige jakker, så har jeg endnu ikke fundet “the one and only jacket”. Men jeg har prøvet at lade mig inspirere af disse 6 jakker. Det er nemlig noget i den stil jeg godt kunne tænke min næste vinterjakke skal være. Måske dette indlæg var mere en selvhjælp, end en hjælp til jer! Jeg beklager! ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thursday