Sneak Peak

Look of the day: Black and white

black.

Look of the day: Jakke: H&M, Skjorte: Mbym, Jeans: Dr. Denim, Sko: H&M, Hue: Design by me, Taske: Dkny

Gårdagens outfit, hvor jeg måtte overgive mig til efteråret og pakke mig lidt ind med varmt tøj og en hue. Selvom jeg er en smule imod at man allerede nu skal gå i vinterhi. Men samtidig er jeg også spændt på at vinteren kommer. Jeg synes jo at det er hyggeligt at gå vinteren imøde med varme strik og varme drikke. Men jeg synes bare at det er alt for tidligt at skulle pakke sig ind i vintertøj. Men jeg har dog måtte overgive mig – man kan jo ikke vinde hver gang ;-)
Dagen i dag har stået på møder og travlt på arbejdet, så nu glæder jeg mig til at holde fri snart og så hjem og holde en fri aften. Muligvis med en kop te og lidt shopping på boligsager til min lejlighed. Yeah! :-)
God dag søde læsere

 

   

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak