By marklund

Look of the day: Like leo said

like leo said...

Look of the day: Jakke: Bruuns Bazaar, Bluse: Moss Copenhagen, Nederdel. Inwear, Støvler. Sixmix, Tørklæde: Sand, Strømper: Falke

Jeg håber I har haft nogle dejlige planer i weekenden. Min weekend har været helt fantastisk og faktisk er billederne fra igår hvor jeg var på en lille shoppetur med min søster. :-) Og selvfølgelig får I billederne af frk. trutmund her. Tjah man kan jo ikke altid posere ligegodt på billederne ;-) Men vejret var jo perfekt med en bagende sol – husk nu at nyd de sidste solstråler inden vinteren tager over ;-)
Nå jeg er lige kommet hjem fra en lækker løbetur i skoven, så nu vil jeg hoppe i bad og derefter hoppe i nattøj og nyde resten af min søndag! Hep hey!

   

36 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By marklund