6 lovely prints

Look of the day: Play it like a jumpsuit

jumpsuit.

Look of the day: Jakke: Bruuns Bazaar, Sweater: Pieces (gammel), Bukser: Second Female, Støvler: Six Mix, Armbånd: By marklund, Kranz & Ziegler

Det har indtil videre været en hel fantastisk onsdag af slagsen! Det har nemlig været en af de dage, hvor tingene bare falder på plads og der bliver brugt tid på de allersjoveste og vigtigste ting. Nemlig de ting der betyder mest, såsom at gå en lang tur i skoven og få snakket om vind og vejret, få shoppet lidt hyggelige ting, fået købt ting ind til lejligheden, spise en dejlig frokost i fantastiske omgivelser og med et godt selskab og vigtigst af alt; nyde dagen, nyde solskinnet, bare nyde at have masser af tid til sjov. Lige præcis sådan synes jeg at denne dag har været. :-) Og derfor synes jeg også at det er vigtig at pointere når man har sådan en dag i ny og næ – det er jo herligt! :-)

Men det var jo egentlig billedet ovenover jeg ville vise jer. Outfittet var faktisk igår, hvor jeg skulle i biffen med min søde mor. Når man har ferie, så er det dejligt at have noget så rart tøj på, som dette. Hele sættet er ganske blødt og intet “strammer”. Dog er der delte meninger om sættet. Da jeg var forleden ville vise et tilsvarende sæt overfor mine dommere (mine kære søstre) så var det dog med en tommelfinger nedad. De synes dog at det lignede et hjemmesæt og ikke et hverdags-gå-ud-i-byen-sæt. Men jeg er lidt af en hidsigprop (læs; stædig) så selvfølgelig er jeg da ligeglad og spadsere med oprejst pande ned i biffen. ;-) Nogle gange skal man måske bare ikke altid lytte til hvad andre siger og gøre hvad man selv føler for eller føler sig tilpas i. Sådan synes jeg faktisk at jeg tit har det, men er det ikke også sjovere at træde ud af det trygge hverdags sæt? Eller er det bare mig? :-)
Nå det blev vist en længere roman, end regnet med, så nu vil jeg smutte ud og finde på noget lækkert at spise.. Den står nemlig på take away onsdag herhjemme! Yeah! :-)

Må I have en dejlig aften :-)

   

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 lovely prints