Look of the day: Grey Tone

Look of the day: Yellow day

yellow.

Look of the day: Cardigan: H&M, Bukser: Minimum

 

Godaften Ladies :-)
Kender i det? At man nogle gange har brug for at træde ud af den trygge sorte beklædning og bare trænger til en dag med farver! Sådan havde jeg det faktisk en dag i sidste uge. Jeg trængte til at nyde de sidste solstrejf og bare lige have lidt farverig beklædning for en sidste gang :-) Det er lidt trist at tænke på at vi skal pakke alt sommertøjet væk, men alligevel ret rart at kunne iføre sig lækre strik og generelt varmt tøj :-)

Jeg er forresten lige kommet hjem fra frisøren som lige friskede mit hår op. Jeg elsker at være til frisør, både pga. forkælelsen men ligeså meget fordi jeg elsker når jeg får klippet mine spidser. Wupti så ser håret pludselig sundt ud igen :-) I skal nok se resultater senere :-)
Jeg vil hoppe i seng, der venter endnu en lang dag imorgen!
Godnat herfra :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Grey Tone