Birthday girl

Forgotton gardens

MadsLanger
Tryk på billedet for at høre sangen
Først vil jeg lige sige TUSIND MANGE TAK for de dejlige hilsner igår på min fødselsdag :-)
Det er altid dejligt med jeres kommentarer – men helt specielt når det er på min fødselsdag ;-) Jeg bliver nemlig ligesom et lille barn når jeg har fødselsdag ;-)
Fødselsdagen blev brugt sammen med min skønne familie (altså indtil de gav mig kanel (!!) ) :-) Men den har bare været så hyggelig og selvfølgelig fyldt med masser af kage – hvilket jo er lige mig! ;-)
Da jeg i øjeblikket veksler imellem et par computere, så faldt jeg over mine gamle sange som jeg havde på en af computerne. Og det er vist ingen hemmelighed at jeg er en stor fan af Mads Langers sange og jeg kom derfor i tanke om denne her sang. Jeg har hørt den mange gange før og selvom det er en stille sang, så gør den mig alligevel glad. Jeg tror faktisk aldrig at sangen er blevet særlig populær, så jeg vil lige minde mine læsere om at denne sang findes og jeg vil anbefale jer at høre den ;-)

Jeg vil smutte om til en skøn veninde og hygge :-)
Rigtig god aften

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday girl