Lately on Instagram

Wondering

Hej søde læsere
Jeg beklager det “kedelige” look, men da kameraet driller lidt efter weekendens løjer, så må I tage jer til takke med en Update uden billeder denne gang :-) Vi prøver lige noget nyt til en forandring ;-)
Jeg sidder netop i toget på vej hjem til mine forældre. Det bliver dejligt at komme hjem og hygge og sågar slappe af efter et par hektiske dage :-) Så i aften tager jeg min skønne mor med i biografen og ser “Sorg og glæde”. Jeg har hørt lidt blandede anmeldelser, men jeg er ret spændt på at se filmen.
Er der nogen af jer der har set filmen? Og hvad synes I om den? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately on Instagram