Behind the scenes #2

Behind the scenes #2

kamera kiks

Det er blevet tid til flere fjolle billeder fra i år. Det er jo menneskeligt at fejle – især på billeder ;-)
Faktisk har jeg altid hadet at få taget billeder. Jeg var altid i en hulens fart på flugt fra kameraet, da jeg altid fik lukket øjnene på billederne eller kom med det største (og mindre pæne) smil, som egentlig kunne ødelægge billedet. Så derfor var det også ret grænseoverskridende allerførste gang jeg skulle stille mig foran kameraet. Men efter snart 1,5 års blogging, så er mindre skræmt og synes det hele er en leg.

Det er jo en sand fornøjelse at blogge for jer hver dag og hvad der gør det endnu mere skønt er jeres dejlige kommentarer! Jeg elsker hver og en, og det er rigtig rart at lære læserne bedre at kende – I er jo en kæmpe del af min blog :-)

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Behind the scenes #2