Friday to be

Christmas Krispies Bites

 

advent

2.advent

Glædelig 2. advent :-)

Da jeg havde min blog sidste år, valgte jeg at komme med opskrifter på lidt julelækkerier. Og da jeg går ind for traditioner, så skal I bestemt ikke snydes i år :-)
Dette er faktisk et repost, da jeg også vidste jer opskriften sidste år. Men da det var på min anden blog og jeg er skiftet siden, plus så er der kommet flere nye læsere til, så vælger jeg at reposte den. :-)
De er meget simple og super nemme at lave og fungere perfekte til en lille bid af “juleslik”. :-)

Det skal du bruge:
Ca. 20-25 stk.

90 g smør
4 marsbar
50 g Rice Krispies

Smelt smør og Mars-bar ved svag varme – når det er blevet til en jævn masse, tager du det af varmen og vender Rice Krispies i massen. Form lækker konfekt med en teske direkte på et bagepapir. Opbevar Mars-konfekten i køleskab

Jeg er netop kommet hjem fra en dejlig løbetur, hvilket har givet mig masser af energi til at være flittig herhjemme, det er jo søndag :-)

 

   

15 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Friday to be