Christmas Krispies Bites

New in: Shaggy Cardigan

image1xxl

Hmm kender I det når man er en sucker for lækre strik og fluffy cardigans? Jeg er vist blevet en tilhænger og er gået i total vintermode! Jeg synes det er blevet så pokkers koldt, så jeg tillod mig igår aftes at bruge det som en undskyld og klikkede derfor denne cardigan hjem i går, fra asos :-)
Jeg glæder mig til at bruge den til mine fine hverdagskjoler og til adskillige nederdel, så mit look bliver mere afslappet end fint :-) Hvis du også er blevet forelsket i denne cardigan, så kan du i dag få 20 % rabat :-) (Øv, at man ikke lige vidste det igår ;-))
Må I få en dejlig aften :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Christmas Krispies Bites