Happy new year

Looks of the year #2

lookoftheyear1

I løbet af 2013 har jeg været ret glad for blå farver. Eller sågar alverdens farver.
Selvom jeg nok altid har min trofaste ven i mine sorte klæder, så finder jeg af og til på noget skørt. Mest fordi jeg godt kan lide at skille mig lidt ud en gang imellem. En af gangene var da jeg havde dette jumpsuit på. Der var dog delte meninger, men det var jo så skønt at have på. :-) Så det må vist havde været en win win situation.
Apropos skønt, så er jeg blevet en ret stor fan af pandebånd og huer, og dette outfit er ingen undtagelse – tænk engang at kunne gå rundt i bare arme igen. Ikke at muligheden ikke er der, meeeen jeg foretrækker nok mere at have vinterjakke på når jeg går uden for en dør i denne tid :-)
Hvilket outfit kan I bedst lide? :-)

 

   

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy new year