Lately..

Little easy snack

chips

chips1

Som jeg har blogget om tidligere, så har jeg lavet den nemmeste (og sund) snack, som er perfekt til en sundere mellemmåltid eller blot som en aftensnack. :-) Snacken er hjemmelavede chips af meget få ingredienser og kan derfor laves af alle.

Du skal bruge:
4-5 store kartofler (bagekartofler kan også bruges)
Salt
Peber
Paprika

Skræl kartoflerne og læg dem i blød i en times tid i en skål med vand. Derefter skær kartoflerne i meget tynde skiver. Jeg har brugt en speciel skræller, som kan “skrælle” kartoflerne i tynde skiver. Læg skiverne på en bageplade og lad dem  tørre i en time. Du kan nu krydre skiverne med peber, salt og paprika. Bag chipsene øverst i ovnen på 200 grader i ca. 10 min. Hold øje med chipsene, da det kan variere hvor hurtigt de bager. :-)

Chipsene kan krydres med alverdens lækkerier. Jeg vil selv prøve med purløg og havsalt næste gang. Jeg er sikker på at det bliver et hit! :-)

 

   

21 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Lately..