Behind the lens

Look of the day: Brighter

brigther

Look of the day: Cardigan: H&M, Skjorte: Second Female: Nederdel: H&M

Nogle dage er bare bedre end andre. En fredag hvor man har fået tidligt fri og går på weekend, er en af de bedre dage!! :-) Ikke nok med at have fri, så har jeg en dejlig weekend foran mig. Jeg har planer med en veninde i aften, oprydningsprojekt i morgen, så lejligheden kan blive klar til foråret og en bif tur søndag. Jeg er fan af weekend! :-)
Billederne ovenover er faktisk fra en anden weekend, som var noget så fantastisk og dejlig. Jeg var i vinterferien i sommerhus og derfor var det oplagt lige at skyde lidt billeder. Outfittet er derfor præget af behagelig og afslappende tøj. Lige hvad der hører til på en ferie, hvis du altså spørger mig ;-)
God weekend sødeste!

   

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Behind the lens