Hold your breathe

Dear Saturday

gift
Hold nu op for en storm vi har haft i Jylland. Det blæser jo helt vildt – så mon man skulle bruge resten af dagen indedøre, eller hvad siger I? :-)
Jeg har været så heldig at få en hjemmesyede gave af min – hold nu fast – min mors mands- brors-datter.. Eller kort sagt, af min bonus kusine, må det vel være? ;-) Anyways jeg elsker at få gaver, specielt gaver, som folk har brugt tid på. Min kære “bonus kusine” er utrolig kreativ og syer derfor alle mulige ting. Men hun er dygtig! Hun har derfor fået lov til at klippe i både min mors brudekjole og min tidligere konfirmationskjole. (pyh det er allerede 12 år siden. 12 år!!) Men selvom det skar lidt i hjertet, at en så vigtigt barndomsminde skulle klippes i stykker, så er jeg alligevel ret rørt over at se at hun har syet en smuk dåbskjole ud af kjolerne. Og så lavede hun lige som en ekstra ting, gaver til os andre ;-) Den lille lommetaske kan bruges til alt muligt. Lommeletter, smykker og specielt til alle ens hårnåle og elastikker, som alligevel flyder rundt i tasken eller pungen ;-)
Nå jeg ville bare lige vise en lille fin gave. Jeg vil hoppe i bad og senere til en lørdags dinner date – glæder mig! :-)

 

9 kommentarer

 • Marianne

  Den er sørme flot. Syer hun også babyting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den er sørme flot. Syer hun også babyting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Gram

  Tell me about it. Stormen har væltet børnenes legehus og alle vores havemøbler er blæst omkuld. Vi troede kun at det skulle være en let storm, men vi havde storm med orkanstyrke. Vi har derfor ikke sovet nok i nat, så det bliver nok en stille og rolig aften hos os. God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Gram

  Tell me about it. Stormen har væltet børnenes legehus og alle vores havemøbler er blæst omkuld. Vi troede kun at det skulle være en let storm, men vi havde storm med orkanstyrke. Vi har derfor ikke sovet nok i nat, så det bliver nok en stille og rolig aften hos os. God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg er sikker på at hun syer en masse forskellige ting. Jeg kan prøve at høre nærmere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg er sikker på at hun syer en masse forskellige ting. Jeg kan prøve at høre nærmere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Den er sørme flot. Syer hun også babyting?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Jeg er sikker på at hun syer en masse forskellige ting. Jeg kan prøve at høre nærmere?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Gram

  Tell me about it. Stormen har væltet børnenes legehus og alle vores havemøbler er blæst omkuld. Vi troede kun at det skulle være en let storm, men vi havde storm med orkanstyrke. Vi har derfor ikke sovet nok i nat, så det bliver nok en stille og rolig aften hos os. God aften

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hold your breathe