Look of the day: Mixed and leather

En smuk lørdag + asos code

 

asos1
Jeg ELSKER weekend! Og jeg elsker denne lørdag. Lørdag morgen kan starte noget så fantastisk med at sove længe( okay kl.5 30 er vel også længe?) og så ellers nyde at man har god tid denne morgen. Nyde morgenmaden stille og roligt og ellers bare dase formiddagen, hvis man har lyst. Og når man så kigger ud og ser det perfekte forårsvejr med solskin og blå himmel, så troede jeg ikke at denne lørdag kunne blive mere skøn.
Lige indtil der dukkede denne promo kode fra Asos ind i mailbakken. YAY! Så lørdagen blev jo pludselig endnu mere fantastisk! Og har brugt det meste af eftermiddagen på at finde nogle lækre items jeg har klikket ned i kurven. Og jeg vil selvfølgelig også dele  koden med jer. Og og og.. Skriv 20more ved checkout, så får du 20 % på dit næste køb på asos.com. For at se flere items, klik lige HER.
Hav en dejlig lørdag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Mixed and leather