Home collection

Lately

lately
Jeg er ret så glad for tiden, tjah ikke bare glad. Men meget glad! Jeg synes der sker så mange rare og vidunderlige ting omkring mig og dem jeg holder allermest af. Jeg fik den dejligste nyhed om at jeg er blevet moster igår, til den smukkeste lille pige. (Okay måske er jeg blevet lidt skruk) Så jeg var på barselvisit i aftes og hvor var det rart! Så nu er jeg moster til 2 søde krudtugler. Er det ikke skønt? :-)
Nå tilbage til bloggen. Jeg synes det er så længe siden at jeg har vist billeder fra Instagram. Meget er sket de sidste par uger:

Jeg har nydt det kommende forår (jeg håber dog at solen vender stærkt tilbage)
Spist lækker mad med en sød veninde.
Har modtaget invitation og glæder mig til bryllup i foråret.
Har lavet statements og grint af sjove finurligheder.
Og nydt de første forårs blomster..

Se flere billeder på instagram, ved at trykke HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Home collection