Spring is here

Ginger limonade

ginger limonade
Som jeg bloggede om igår, så skal I da ikke snydes for opskriften på “Ginger limonade” – den er både frisk og sød. Og så er den faktisk også ret sund, taget i betragtning af at der er sukker i. Jeg har valgt at pynte med jordbær, for at sødme den lidt bitre smag. Men limonaden kan sagtens serveres uden :-)

Du skal bruge:

Saften fra 2 citron
1 l mineralvand
1 dl rørsukker
1 tsk ingefær, frisk
Friske jordbær til pynt (og så giver de en sød smag til den bitre limonade)

Pres citronerne igennem en si. Blend citron saften, mineralvand og rørsukker. Tilsæt frisk ingefær. Hæld det hele i et glas og top med friske jordbær og server :-)

24 kommentarer

  • Maria Rask

    Mums den lyder lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Rask

    Mums den lyder lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Rask

    Mums den lyder lækker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Og mums den er lækker hi hi :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Og mums den er lækker hi hi :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

    Er den ikke fr sur?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

    Er den ikke fr sur?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bach

    Den glæder jeg mig til at lave og smage. Tak for opskriften :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bach

    Den glæder jeg mig til at lave og smage. Tak for opskriften :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Nej ikke når du bruger jordbærene til pynt. Dog vil jeg sikre mig at bærene er søde :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Nej ikke når du bruger jordbærene til pynt. Dog vil jeg sikre mig at bærene er søde :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Det er altid dejligt at høre. Og velbekomme :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Det er altid dejligt at høre. Og velbekomme :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Magnusse

    Det er lækkert ud! Hvor er glasset fra? Eller er det et gammelt syltetøjsglas?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Magnusse

    Det er lækkert ud! Hvor er glasset fra? Eller er det et gammelt syltetøjsglas?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lisbeth

    Er den ikke fr sur?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Henriette Jensen

      Nej ikke når du bruger jordbærene til pynt. Dog vil jeg sikre mig at bærene er søde :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Bach

    Den glæder jeg mig til at lave og smage. Tak for opskriften :)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Henriette Jensen

      Det er altid dejligt at høre. Og velbekomme :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Magnusse

    Det er lækkert ud! Hvor er glasset fra? Eller er det et gammelt syltetøjsglas?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Henriette Jensen

      Glasset er købt hos House Doctor – men jeg tror sagtens at man kan genbruge gamle glas :-)

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Glasset er købt hos House Doctor – men jeg tror sagtens at man kan genbruge gamle glas :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

    Glasset er købt hos House Doctor – men jeg tror sagtens at man kan genbruge gamle glas :-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring is here