New in: Gift

A pair of shoes…..

newshoes1

…..cure the blues… Til jer læsere der allerede følger mig på Instagram, har set det! Jeg er overrasket! Jeg har købt nye shoes.. Bare fordi jeg kan! ;-) Og muligvis også fordi de skal bruges til et bryllup jeg skal til i weekenden. Jeg synes selv at jeg manglede et par nye sandaler med hæl, men samtidig bare være helt tonet ned. Så jeg synes selv at de er helt enkelte og elegante, uden at være på den vilde ekstravagante måde. Simpelt og fint – det er jo min stil! :-)

Skoene er fra Bianco og kan købes til en helt vild billig pris lige HER.

6 kommentarer

 • Stine Kristensen

  De er da så flotte. Hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kristensen

  De er da så flotte. Hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Kristensen

  De er da så flotte. Hvor er de fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak søde Stine. De er fra Bianco – der er et link i teksten :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Stine. De er fra Bianco – der er et link i teksten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Stine. De er fra Bianco – der er et link i teksten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Gift