A year ago

I hedens bølge

suncream
Christian Dior Sun Powder spray// Christian Dior Face sun cream spf 15//Avene lip balm// La Roche-Posay body sun cream// La Roce-Posay face sun cream//


Åh jeg elsker at den danske sommer er kommet for at blive. Ikke nok med at solen skinner, så er perfekt varmt til at solbade. MEN! Et vigtig faktum, når man solbader er solcreme. Mange vil mene at solcreme er overvurderet. Og derfor vil jeg gerne slå en slag for solcreme! Det er ekstremt vigtigt at bruge solcreme og specielt med en høj faktor. Ja ja, så er der sikkert mange, der ryster på hovedet nu og tænker, at hvis man bruger solcreme, så modtager man ikke meget farve. SKRØNE! Du modtager stadig ligeså meget farve, som hvis du ikke bruger solcreme – du er bare bedre beskyttet og undgår at blive forbrændt. Hvis du dog derimod ønsker en hurtigere farve, imens du bruger solcreme. Så vil jeg anbefale at du dagen før eller et par timer før solbadning – at du kan bruge selvbruner. Dette formindsker også risikoen for at du bliver rød. Win win, hvis du spørger mig ;-) Jeg kan varmt anbefale Bronze self-tanner fra Dior, som kan købes alle steder, hvor de forhandler Christian Dior. Dog vil jeg bruge en body scrub, inden du påfører selvbruneren, det giver det bedste resultat. :-)

Hvis du derimod lider af sart hud og evt. soleksem, så vil jeg anbefale at du/I bruger La Roche-Posay solcremer. En nær veninde rådet mig sidste år, inden vi tog på ferie, at købe La Roche-Posay produkterne og jeg har været glad for dem lige siden, så de bliver helt klart pakket med i strand tasken :-)
Generelt findes der mange gode råd, hvad angår solen. Hvad er jeres erfaringer? :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A year ago