Recipe: Hyldeblomst sorbet is

New in: Gift

cobbergift

Godmorgen kære læsere :-)
Så sidder man lysvågen her tidligt på morgenen og kan slet ikke sove. Jeg føler mig som et lille barn der ikke kan vente! Jeg skal nemlig i sommerland med nogle søde veninder. Og alt hvad der angår forlystelser og masser af natur er LIGE mig, vi taler om at jeg bliver Henriette 4 år igen. Heldigvis har jeg min veninder, som er af samme kaliber – så det tegner sig til at blive en herlig dag og endda med masser af solskin. Kan man forlange mere? :-)
Så nu sidder jeg og nyder min morgenmad og en lille snert af solopgangen og ser frem til dagens fornøjelser :-)

Nu til dét som indlægget egentlig skulle handle om ;-) Jeg har længe søgt efter nogle genstande i kobber, men jeg synes det har været svært at finde, da jeg vil mene at kobber moden ikke er nået til min by. Men så er det jo ret så rart med en dejlig mor, som af og til forkæler mig, medbragte dette flotte kobber fad, da vi var til familiemiddag forleden. Jeg er SÅ glad for det og hele stuen kommer bare på sin rette plads nu. Utroligt hvad kobber kan pynte i en ellers så lys stue. Jeg er vild med den og den er kommet for at blive. :-)

Rigtig god dag til jer skønne mennesker og nyd solskinnet :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recipe: Hyldeblomst sorbet is