Make up boxes

Running status

iStock_000026490278Medium

For jer af læsere, der kender mig privat eller blot har læst med på bloggen længe. Så ved I at jeg kan lide at løbe. Jeg har løbet det sidste års tid og prøvet at udfordre mig selv. Sidste sommer begyndte jeg for alvor at løbetræne og jeg havde et mål om at træne op til at kunne løbe et halv marathon. Egentlig var planen at skulle løbe et halv marathon sidste sommer, men efter nogen overvejelser og måske en lidt for hård træning, måtte jeg udskyde det. Jeg har derfor trænet intenst de sidste 3 måneder for at nå til, hvor jeg er i dag. Faktisk i skrivende stund er jeg i gang med at løbe et halv marathon. Og jeg har været spændt. Jeg er sikker på at jeg kan løbe det, men alligevel bliver man jo anelse nervøs og jeg har glædet mig til løbet. Jeg er ikke nogen hurtig løber, men jeg nyder at løbe, specielt på de lange distancer. Men samtidig har det også kostet meget af min fritid. Det tager tid at planlægge 3-4 løbeture i ugen. Man skal jo planlægge kost før løbeturen og efter løbeturen. Sørge for at løbe de dage hvor der ikke er høj solskin. Jeg hører desværre til de kolde løbere. (Løbere der bedst kan lide at løbe i regnvejr, kold temperatur og helst i blæsevejr) Så nu glæder jeg mig til at se hvordan mit resultat er efter løbet. :-)
Hep hey!

run1 run2run

12 kommentarer

 • Maria Hansen

  Selvfølgere klare du den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Selvfølgere klare du den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Haldsø

  Jeg beundrer dit mod. At du træner og træner og så alligevel overskud til at løbe et halv maraton. Det er godt nok flot. Stort knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Haldsø

  Jeg beundrer dit mod. At du træner og træner og så alligevel overskud til at løbe et halv maraton. Det er godt nok flot. Stort knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Selvfølgere klare du den

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak søde :-)
   Jeg klarede den heldigvis!! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Haldsø

  Jeg beundrer dit mod. At du træner og træner og så alligevel overskud til at løbe et halv maraton. Det er godt nok flot. Stort knus herfra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Tak søde! Det er dejligt at få ros. Men med den rette træning, så kan alle løbe et halvmarathon :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde! Det er dejligt at få ros. Men med den rette træning, så kan alle løbe et halvmarathon :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde! Det er dejligt at få ros. Men med den rette træning, så kan alle løbe et halvmarathon :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde :-)
  Jeg klarede den heldigvis!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde :-)
  Jeg klarede den heldigvis!! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Make up boxes