Recipe: Lemon drops

Getting ready

getting
ready

Hvor skønt er det ikke lige, at kunne vågne op til solskin og en helt fredsfyldt morgen? Jeg elsker at man kan vågne tidligt, hente morgenbrød, løbe en tur og ellers bare nyde at det er sommer :-)
Jeg har en del to do lister i dag, da jeg tager i sommerhus i morgen i nogle dage med min søde familie. Og selvom det kun er et par dage vi skal afsted, så er der stadig mange små ting der skal planlægges. Jeg er typen der skriver sedler, huske sedler, så jeg ikke glemmer alle mulige ting. Det har jeg desværre en vane til ;-) Derfor har jeg lige lavet en lille fin video til jer, om hvordan jeg pakker, når jeg skal på ferie.
Nå tilbage til mission pakning! :-)

Jeg håber at I kan lide videoen :-)

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Recipe: Lemon drops