Lately

Look of the day: Iced Frappe

lavendel
lavendel1
lavendel2
lavendel3
negle
flowerpurple
behind camera: My sister
Look of the day: Coatigan: Pieces, Skjorte: Mbym, Buks: VM, Ballerinaer: Vagabond, Ringe: Asos Erbs og Jane Kønig

Nogle dage er bare bedre end andre! Jeg elsker når solen skinner, men samtidig elsker jeg vinterhygge og regnvejrsdage. Ganske vidst, er der ikke meget sol/farve at hente i dag, men det er netop regnvejrsdage som dette jeg værdsætter højt. For jeg har brugt min dag på at dase! Jeg har snart haft ferie i 14 dage og da næsten alle dage har været fyldt med dejlige planer. Så var det hjemmedag uden planer, meget tiltrængt. Så jeg har taget mit yndlingstæppe, yndlingsserie, (SATC) hoppet i nattøj og spist hyggemad. Det er nemlig regnvejrshygge når det er allerbedst! Man burde have flere dage som denne. Jeg håber at I nyder regnvejret ligesom jeg – ellers er der nok håb forude de næste par dage for jer, der savner solen ;-)

Hav det dejligt piger! :-)

30 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lately