Look of the day: Blue and stripes

Lately

lately
blomster
… købt blomster fra mig til mig – ugens buket ;-)
greenskirt
…hoppede rundt i min yndlings nederdel.
smykker
…ryddet op i alle mine smykker og har fundet mine bedste favoritter.
tmore
…testet Tmore produkter :-)

Lidt af sidste uges hverdagsbilleder + slidt billeder fra Bornholm :-) Det har været en dejlig uge med nogle hyggelige planer og weekenden endte med cafehygge og en tur i Ikea. Jeg synes altid at der er en grund til at hygge rundt i Ikea. Umiddelbart havde jeg ikke brug for den hele store shoppetur, meeeen alligevel blev kurven fyldt med alle mulige huslige ting. Sådan kan det jo gå ;-)
Jeg håber at I har haft en ligeså hyggelig weekend som jeg :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Blue and stripes