Nails: Dots in purple

Look of the day: Green village

greenv

greenvi

greenvil

greenvilla

greenvillage
Look of the day: Bluse: Gina Tricot, Nederdel: H&M (gammel), Solbriller: Rayban

Godmorgen søde læsere :-)
Lige et sidste outfit billede fra Bornholmer ferien. Og så er vi vist færdige med at se på sommerferie billeder ;-) Selvom jeg godt kunne bruge en lille måned mere i det søde sommerliv. Det er blevet så frygtelig koldt alle steder og det regner konstant i øjeblikket her hvor jeg bor. Så det er faktisk ret svært at være ude og tage billeder. Meeen mon ikke jeg nok skal finde på noget ;-) Forhåbentlig kommer der bare lige lidt sensommer, så vi kan nyde lidt varme og lidt solskin, bare lidt endnu.
Jeg vil smutte ud og kigge på møbler sammen med min mor. Hun er ved at lave et helt make-over hjemme hos hende, så det hjælper jeg gerne med ;-) Senere står den på en hyggelig middag med nogle søde barndomsveninder. Det er ret så rart at mødes med “gamle” veninder man gik i skole. Veninderne har været der lige siden og nu hvor vi alle sammen er spredt rundt i landet, så er det nu altså hyggeligt at mødes en gang imellem og mindes de gamle tider, ligeledes for at se hvor vi alle sammen er nu. Jeg glæder mig! :-)

God weekend herfra :-)

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Dots in purple