Breakfast: Blueberry Smoothie

Asos wanties – 25 % off

asos1asos2asos3
1. River Island Bluse HER 2. Asos oversized kimono HER. 3. Warehouse top HER. 4. Warehouse Tee HER. 5. Warehouse tee HER. 6. Asos Animal kimono HER 7. Native Rose Bluse HER. 8. River Island t-shirt HER. 9. The Laden showroom top HER. 10. Asos t-shirt HER.

Hej søde læsere

Så er det blevet mandag og dermed taget hul på en ny uge. Jeg håber at I har haft en dejlig weekend med nogle dejlige planer. Min weekend bestod af kvalitetstid med familien, venindetid og ikke mindst afslapning. Så for mig, har det været en mægtig weekend. :-) Men for at mandagen ikke skal være alt for hård at starte ud med. Så vil jeg da lige tippe jer om at Asos ligenu kører 25 % på alle deres toppe, bluser, kimono’er og t-shirts. Så hvis du, ligesom jeg selv, også trænger til lidt efterårs fornyelse, så er det et perfekt tidspunkt at slå til – hvis du altså spørger mig ;-)

Jeg har samlet mine 10 favoritter og de er sørme også allerede gemt i indkøbskurven.Mon ikke nr. 3 eller 10 ryger med i købet. Haps!

Hav en dejlig mandag allesammen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Breakfast: Blueberry Smoothie