New in: Interior

Breakfast: Morning pancakes

pancakes

pancakes1

pancakes2

Godmorgen herinde :-)

Sikke dog noget trist vejr at stå op til. Hvor blev solen lige af? :-)
Jeg har trodset vejret her til morgen og stod op tidligt op, og fejret at det er weekend. Som jeg har fortalt tidligere, så er jeg ret glad for morgenmad. Jeg er klart en af dem, der elsker morgenmad, ja generelt er jeg vist et morgenmenneske. Men mest pga. maden ;-) hehe
Derfor var denne lørdag ingen undtagelse, den står nemlig på pandekager herhjemme. Jeg elsker nemlig pandekager, amerikanske som “danske”. Og jeg har fundet en nem opskrift til jer, der ikke kræver de helt store kokketalenter ;-)

Du skal bruge:

5 dl sødmælk
300 g hvedemel
2 æg
2 spsk sukker (kan dog undlades)
2 tsk bagepulver
1 tsk salt
Evt. lidt vanilliesukker
50 g smeltet smør

Begyndt med at blande først det våde og derefter det tørre. Dog skal det smeltet smør i til allersidst. Bland så det våde og tørre sammen, til en lækker cremet konsistens. Pas endelig på at det ikke klumper. Smelt så smørret og kom det i.
Varm panden op – pandekagerne bliver allerbedst hvis du ikke bruger fedtstof, det afhænger dog af pandens kvalitet og hvor fedtet du vil have dine pandekager. Hæld ganske lidt af dejen på panden. Det er meningen at pandekagerne skal være små og tykke. Lav en pandekage stabel og tilsæt evt. jordbær eller blåbær og server med ahornsirup. Velbekomme :-)

18 kommentarer

 • Diddie

  For pokker du er et aktivt menneske om morgenen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diddie

  For pokker du er et aktivt menneske om morgenen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Hvor er du sød! Jeg ville dog ønske at jeg var lidt mindre aktiv ;-kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Hvor er du sød! Jeg ville dog ønske at jeg var lidt mindre aktiv ;-kr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diddie

  For pokker du er et aktivt menneske om morgenen ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Hvor er du sød! Jeg ville dog ønske at jeg var lidt mindre aktiv ;-kr

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Eggers

  Mums de ser lækre ud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Eggers

  Mums de ser lækre ud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Ej hvor ser det hyggeligt ud såen lørdag morgen. Jeg må prøve at gøre kunsten efter i morgen. Det må vinde nogen point hos kæresten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Ej hvor ser det hyggeligt ud såen lørdag morgen. Jeg må prøve at gøre kunsten efter i morgen. Det må vinde nogen point hos kæresten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Eggers

  Mums de ser lækre ud ;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agnes

  Ej hvor ser det hyggeligt ud såen lørdag morgen. Jeg må prøve at gøre kunsten efter i morgen. Det må vinde nogen point hos kæresten :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Jeg håber at du laver en god morgenmad i morgen – det er jo trods alt søndag ;-) Held og lykke!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Mona :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Tak søde Mona :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg håber at du laver en god morgenmad i morgen – det er jo trods alt søndag ;-) Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Jensen

  Jeg håber at du laver en god morgenmad i morgen – det er jo trods alt søndag ;-) Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New in: Interior