Asos wanties - 25 % off

I love music

Jeg er lige kommet hjem fra en super god løbetur. Og under selve løbeturen kom jeg til at tænke på, at hvor er det egentlig længe siden at jeg sidst har lavet et “musik indlæg”. Jeg holder jo så meget af musik, specielt helt ny produceret musik. Så meget at jeg hører sangene om og om igen, indtil jeg bliver træt af dem. Så jeg har samlet 4 stk af mine favoritsange for tiden. Faktisk er sangene også nogle af mine løbesange, som jeg løber til, alt efter tempo. Måske det kan inspirer dig på din næste løbetur eller blot inspirere dig til at opleve anderledes musik. Uanset er jeg ret glad for sangene ovenover – jeg håber at I kan lide dem :-)

Nu vil jeg hoppe i bad og få lidt aftensmad. God aften fineste! :-)

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asos wanties - 25 % off