Nails: Ballerina

Lately

someday
har været iklædt striber og hæle

berry3
har drukket blåbær smoothie til morgenmad…

nails
lavet negleguide til efteråret..

summer
og har nydt en fridag i solen..

Uh det har altså været en dejlig uge af slagsen. Solen har skinnet så fint og det har været behageligt varm, faktisk så varmt at jeg vil kalde det for sensommer. Derfor har jeg gået ture i solskinnet, drukket kolde drikke og spist is – bare lige for at nyde de sidste sommer moments. Og hvor har det dog været herligt! Og midt i herligheden tog jeg en fridag fra arbejdet, som blev flittig brugt på shopping, overnatning hos min mor og ikke mindst grine en masse med min søde niece og søster. Sidstenævnte tilbragte jeg hele weekenden med. Så nu kan jeg sidde tilbage med en kæmpe smil på læben :-)

Endnu et smil kom frem, da jeg tidligere i dag kom hjem til lejligheden og fandt en kæmpe gave. Der lå nemlig et tøjstativ til mig!!! :-) Så nu har jeg været i gang med at samle tøjstativet – jep der er nemlig gemt en lille handywoman i mig ;-) Jeg skal nok vise billeder senere, når hele mit garderobe værelse er på plads igen.

Kan I have en dejlig søndag!

6 kommentarer

 • Rikke

  Du er SÅ smuk på billedet. Hvor er din striktrøje fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er SÅ smuk på billedet. Hvor er din striktrøje fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Du er SÅ smuk på billedet. Hvor er din striktrøje fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Tak søde <3 Strikken er købt hos Vero Moda :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde <3 Strikken er købt hos Vero Moda :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde <3 Strikken er købt hos Vero Moda :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nails: Ballerina