Once a week

Look of the day: Simplicity

simplicity
simplicity1
simplicity2
Look of the day: Sweater: Modstrøm, Nederdel: Global, Pumps: Bianco, Shopper: Bianco

Uh jeg elsker i dag! Solen skinner, det er lunt, det er lille fredag og mest af alt fordi jeg har fri!!!
Jeg har sjældent taget en fridag, da jeg nyder meget af alle de ugers ferie vi i forvejen har på mit arbejde. Det er bare en af de mange goder ved at arbejde på en skole. Og jeg elsker det! Men en HEL fridag, hvor jeg kan bruge tiden på lige hvad jeg har lyst til! Og jeg har allerede brugt dagen flittig på at shoppe lidt, slappe af, grine en masse, nydt solskinnet på min næsetip, læst blogs og funderet over en ny garderobe. Jeg overvejer nemlig at lave mit “walk in closet” om. Kender I det, når bare har lyst til at forny lejligheden med en masse nye ting? JEP sådan har jeg det lige nu. I min lejlighed har jeg et ekstra værelse på ca. 10 kvm, som jeg bruger til opbevaring af alle mine sko og alt mit tøj. Det er faktisk ret rart at have det hele samlet et sted. Og jeg er skam glad for det. Meeen jeg overvejer alligevel at forny det. Evt. med et nyt tøjstativ og flere hylder. Det kan være at det bliver mit næste projekt. Projekt Walk in closett. Nå for at vende tilbage hvad indlægget egentlig skulle handle om, så har jeg et nyt outfit klar til jer. Outfittet kunne ligeså godt have været et outfit jeg havde iklædt mig i dag. Jeg elsker at hoppe i nederdel og bare ben, tilsat en vamset strik eller sweater med lidt detaljer. Og så gøre hæle jo bare lige det ekstra ;-)

Nå jeg vil ud og nyde lidt mere solskin og nyde resten af min fridag. I morgen står den på personaletur med mit arbejde og derefter weekend! Glæder mig :-)

15 kommentarer

 • Hannah

  Hold op du er smuk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Hold op du er smuk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg kender godt til det der med at vil have en hel ny garderobe. Min mand og jeg har købt et nyt hus, heldigvis med et garderobeskab til mig, på størrelse med et almindelig værelse. Jeg er lykkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg kender godt til det der med at vil have en hel ny garderobe. Min mand og jeg har købt et nyt hus, heldigvis med et garderobeskab til mig, på størrelse med et almindelig værelse. Jeg er lykkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Didriksen

  Du ser altid bare smuk ud Henriette. Dit hår er altid så pænt krøllet. Er det dine egne krøller eller har du lavet det med et krøllejern? Hvis du har, vil du så ikke vise det hvordan man gør?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Didriksen

  Du ser altid bare smuk ud Henriette. Dit hår er altid så pænt krøllet. Er det dine egne krøller eller har du lavet det med et krøllejern? Hvis du har, vil du så ikke vise det hvordan man gør?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah

  Hold op du er smuk :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg kender godt til det der med at vil have en hel ny garderobe. Min mand og jeg har købt et nyt hus, heldigvis med et garderobeskab til mig, på størrelse med et almindelig værelse. Jeg er lykkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • bloggeronheels1372535762993

   Ej hvor lækkert! Skal vi bytte? ;-) Jeg er ret misundelig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Didriksen

  Du ser altid bare smuk ud Henriette. Dit hår er altid så pænt krøllet. Er det dine egne krøller eller har du lavet det med et krøllejern? Hvis du har, vil du så ikke vise det hvordan man gør?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bloggeronheels1372535762993

  Tak søde Hannah :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bloggeronheels1372535762993

  Tak søde Hannah :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bloggeronheels1372535762993

  Ej hvor lækkert! Skal vi bytte? ;-) Jeg er ret misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • bloggeronheels1372535762993

  Ej hvor lækkert! Skal vi bytte? ;-) Jeg er ret misundelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Once a week