Look of the day: Simplicity

Nails: Ballerina

nails
nails2

Denne omgang af negle har jeg valgt at holde det lidt mere simpelt og feminin. Jeg synes farverne passer ret så fint til årstiden med et begyndende efterår og solen der lige titter frem. Det er mægtig fint. Og super nemt at kopiere efter. Jeg har valgt at klippe negle lidt kortere end de normalt er, for at give negle lidt mere blød effekt. Jeg har brugt farven Waltz fra Essie på tommel-, lange- og lillefingeren. Jeg brugte 2 lak, men jeg tror faktisk at den godt kunne bruge et lag mere, for at give en mere dækkende effekt. På pege- og ringfingere har jeg valgt at bruge Ballerina fra Esteé Lauder, hvilket jeg kun skulle bruge 1 lak, da dækkede neglen så fint og så hurtigt. Og voilá så har du fine og velplejede negle på under 10 min :-)

Rigtig god aften til jer, hvad enten den står på fest og farver eller blot afslapning i det dejlige solskin. :-)

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Simplicity