Look of the day: A purple view

Giveaway: Ziito.dk vinder

giveaway ziito

Konkurrencen er hermed slut!

Og vinderen blev Sus med kommentaren: Den er da vildt fed. Elsker ‘rør’-looket :) Og jeg kunne virkelig godt bruge den i min lille lejlighed, hvor der slet slet ikke er plads til alt mit tøj i det lille klædeskab. Med det her tøjstativ kan jeg være fri for at skulle hen og sætte en kommode op, der for det første vil virke meget tungere i det lille soveværelse og for det andet, er det da bare mere lækkert med et tøjstativ, så ens tøj ikke bliver krøllet og samtidig kan hænge og pryde som en del af indretningen :) Der er sendt en mail afsted til dig :-)

Tillykke til Sus og tak til ALLE der deltog! Må I få en dejlig aften :-)

6 kommentarer

 • Sus

  Tusind tak :)
  Det er så vildt, at jeg har vundet – plejer jeg ellers aldrig! Og sådan en fed præmie :) Er ellevild! Glæder mig så meget til at modtage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Tusind tak :)
  Det er så vildt, at jeg har vundet – plejer jeg ellers aldrig! Og sådan en fed præmie :) Er ellevild! Glæder mig så meget til at modtage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Velbekomme Sus
  Jeg håber at du bliver glad for gaven :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Velbekomme Sus
  Jeg håber at du bliver glad for gaven :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sus

  Tusind tak :)
  Det er så vildt, at jeg har vundet – plejer jeg ellers aldrig! Og sådan en fed præmie :) Er ellevild! Glæder mig så meget til at modtage!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Velbekomme Sus
   Jeg håber at du bliver glad for gaven :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: A purple view