Look of the day: Brown bounce

Room tour + new in

clothing rack3clothing rack
clothing rack1
clothing rack2
Stativ fra Ziito (gifted) Hylde fra IKEA

For de af jer der følger med på min Instagram(@bloggeronheels) har nok allerede set at jeg har fået lavet min garderobe om. Jeg har tidligere haft et mindre tøjstativ fra Ikea, men pladsmanglen har irriteret mig og jeg har derfor længe ledt efter et større og mere “let” tøjstativ. Ziito har flere forskellige stativer og jeg faldt hurtig pladask for den 2 meter lange stativ, som lige kunne passe ind i mit ekstra værelse. Mulighederne er begrænset, da jeg bor på 2. sal og derfor har de mindre attraktive skråvægge, hvilket gør det svært at indrette selve lejligheden. Derfor fandt jeg det passende at have et længere og mere let tøjstativ til at fylde hele endevæggen. Jeg er super glad for det og tøjet kommer også mere til sin ret. Efter at have arbejdet nogle år i tøjforretning, så bliver man lidt skadet af, at tøjet skal hænge pænt og bøjlerne hænger korrekt. (Weird, I know!)
Stativet har jeg HELT selv samlet, hvilket tog under 10 min og var faktisk ganske nemt. Jeg hører dog bestemt ikke under kategorien “Gør det selv”, men at skrue et par vandrør sammen, det kunne jeg heldigvis klare selv ;-) Hylden er fra Ikea og jeg synes at den passer ret så fint ind.

Nu er lidt af stativet så allerede tømt igen, da jeg skal bruge min lørdag på at sælge ud af mit garderobe sammen med en veninde. Senere skal jeg til fødselsdagsfest hos en veninde og muligvis slutte aftenen af med en bytur.

Kan I have en fantastisk lørdag <3

12 kommentarer

 • IDA Hansen

  Fedt garderobestativ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA Hansen

  Fedt garderobestativ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  De har mange flotte stativer. Hvilken størrelse har du valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  De har mange flotte stativer. Hvilken størrelse har du valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA Hansen

  Fedt garderobestativ

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  De har mange flotte stativer. Hvilken størrelse har du valgt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bloggeronheels

   Jeg har valgt den 2 meter lange. Og jeg er så glad for den. Men de er alle sammen så flotte! :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde Ida <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Tak søde Ida <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg har valgt den 2 meter lange. Og jeg er så glad for den. Men de er alle sammen så flotte! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bloggeronheels

  Jeg har valgt den 2 meter lange. Og jeg er så glad for den. Men de er alle sammen så flotte! :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Brown bounce