Birthday girl

Look of the day: Down the street

downthestreet downthestreet1
Look of day: Jakke: Saint Tropez, Top: VM, Jeans: Dr. Denim, Sko: Bianco

Det er blevet fredag og weekenden hviler lige om hjørnet! I aften skal jeg holde fødselsdag for familien og ellers skal weekenden bruges på en masse små projekter både hjemme og ude. Så det bliver en herlig weekenden med dejlige planer. Og forhåbentlig en løbetur i det smukke vintervejr! :-)
Men først skal arbejdsdagen lige overstås med en hyggelig omgang julehygge – jep vi tager forskud på julen!

Og så til det, det egentlig skulle handle om. Nemlig outfittet. Billederne er taget en af de første dage i Shanghai, hvor jeg gik på opdagelse i deres lækre butikker og fik shoppet lidt med hjem. Et et casual outfit til en ganske fin temperatur – bemærk ingen vinterjakke! ;-)

Kan I have en dejlig fredag!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday girl