Smoothie: Cinnamon christmas smoothie

Lately

christmas smoothie2
har jeg drukket julesmoothie med kanel og bær….

cake
lavede små krispies (juleslik)

IMG_8859
et fashion fund – den er allerede yndlings!!

Det har været en rar uge af slagsen. En uge med hyggelige møder og afsluttet med julefrokost x2 i weekenden og en obligatorisk movie night søndag aften.
Der er blevet julet herhjemme i form af hjemmebag og julet ude omkring nogle dejlige mennesker og kollegaer. Tjah, faktisk har det været en hektisk weekend med en masse mennesker og nogle dejlige fester. Så trods tømmermænd fik jeg smagt en ny smoothie, som jeg har valgt at døbe julesmoothie og den kunne jeg godt gå hen og blive ret stor fan af. Nu venter der endnu en dejlig uge med træning, blogskrivning, møder med veninder og en sød søster der skal besøges sidst på ugen. Og nå ja en masse afslapning og julehygge, inden jeg går på juleferie. Pyh jeg synes næsten lige at decembermåned er begyndt og nu er der snart kun en uge til juleaften. Det går alt alt for stærkt. Så nu skal julemåneden nydes og plejes på bedste vis ;-)

Kan I have en dejlig aften!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoothie: Cinnamon christmas smoothie