Look of the year #3

Lately

linser
er i gang med et nyt linseprojekt, med hjælp fra nogle søde mennesker..
missdior
ugens yndlings duft <3
ringe
har købt nye pæne ringe til flokken…
alberte hygge
har tilbragt eftermiddagshygge med en “hårspisende” niece <3
frenchtoast
har mindes barndommen og spist arme riddere…

Det har været en herlig uge. Ja, faktisk en rigtig god uge med en masse dejlige planer. Der blev snuset til udsalget og lidt fulgte med mig hjem. Der er blevet hygget med en rigtig sød niece i juleferien. En juleferie der har været mægtig rar, hvor jeg har haft tid til at nusse om familien og endelig have nok tid til at besøge dem alle. Og spist arme riddere også kaldet French Toast med en sød veninde. Og hvor er det dog længe siden jeg har smagt det! Og smagen er jeg stadig ellevild med. Faktisk minder retten mig om mine teenageår. Vi var en flok veninder der hang ud næsten hver eftermiddag efter skole. Så i mens vi pladrede løs om alle de andre i klassen eller om ulykkelig teenagerforelskelse, så var det pludselig blevet “in” at lave French Toast. Det var nærmest blevet et must og et hjælpemiddel på alle vores problemer. Bevares, retten er ikke ligefrem til den sunde linje, med både æg, hvidt brød, sirup og melis, men åååh gud hvor vi elskede det. Tjah nogen af os, elsker det faktisk stadig ;-) Det er rart at kunne mindes sådan nogle dejlige øjeblikke fra sine teenageår. Hvilket får mig til at savne mine søde veninder fra barndommen – heldigvis ser jeg dem 1-2 gange om året, da vi alle er spredt rundt i landet. Men minderne er der stadig <3

6 kommentarer

 • Gitte Bager

  Hey jeg bruger også disse linser. Rigtige gode og de tørrer ikke ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Bager

  Hey jeg bruger også disse linser. Rigtige gode og de tørrer ikke ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassandra

  Arme riddere – favorit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassandra

  Arme riddere – favorit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Bager

  Hey jeg bruger også disse linser. Rigtige gode og de tørrer ikke ud :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kassandra

  Arme riddere – favorit <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the year #3