Bløde morgenboller

Lately

breakfast2
har bagt rare koldhævede boller
flowersfrom
blomster fra mig til mig..
smoothie - mango
har drukket en solstråle af en smoothie….
shoes
har daset den i lyserød…

Hold nu op hvor er jeg træt i dag. Men det er vel okay at være træt ovenpå en ret fantastisk uge? Sidste uge var fyldt ud med nogle rare middagsplaner, kaffedate og toppet med en julefrokost og bytur med veninderne. Okay min søndag kunne være bedre, da søndagen for mit vedkommende bestod af afslapning og tømmermændsplejning. Jeg er slet ikke rutineret til at gå i byen længere. Eller sådan følte jeg mig i går. Og efter en hektisk weekend, undtagen søndag, så har min mandag været ret lang. Jeg er helt i underskud af søvn og har allermest lyst til at gå i seng nu.. Meeen jeg må vist hellere holde mig oppe lidt endnu ;-)

Trods trætheden så føler jeg mig klar til en ny og spændende uge. Jeg har faktisk glædet mig til denne uge, da den står på en masse løb, middagsplaner, rare møder, blogrelaterede arrangementer og et barnedåb hos min søde veninde. Og forhåbentlig en mere rolig weekend end de sidste par weekender. Så jeg er parat til at starte denne uge, altså efter en god lur ;-)

Kan I have en dejlig aften <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde morgenboller