Et fashion fund

Look of the day: Burgundy in stripes

burgundy in stripes burgundy3 burgundy5 burgundy4
burgundy2
Look of the day: Jakke: Bon’A parte (nu på udsalg HER), Bluse: Modström, Jeans: Dr. Denim, Støvler: H&M, Beanie hue: H&M

Godmorgen søde læsere

I mens jeg sidder og spiser morgenmad i skrivende stund, så tager vi lige et morgen indlæg. Og en billedestorm af outfitbilleder. Outfittet er taget i weekenden, hvor der endelig var lyst udenfor og regnen tog sig en pause. Heldigvis kunne min søster og jeg lige nå at få taget lidt billeder, inden regnen atter piskede ned. Det gælder virkelig om at tilrettelægge billeder i den her vintertid. hehe.. Og den stakkels fotograf, min søster må hver gang træde til og løbe stærkt, hver gang vi har en chance for at tage billeder. Hvad skulle jeg dog gøre uden hende? (jeg ved godt, at hun alligevel læser med ;-) )

I dag står den på arbejde, tjekke mails, besvare nogle af jeres søde kommentarer og senere på jagt efter et nyt tv. Ja ja, kald mig bare gammel, men mit tv er gået i stykker! Okay, det er måske ret imponerende at det ikke er ødelagt indtil nu. For selvom jeg ikke er meget for at indrømme det, så har mit tv fulgt mig, siden jeg flyttede hjemmefra for over 7 år siden. Så det var vist på tide at skifte tv’et ud. Dog er jeg lidt trist til mode, for jeg er slet ikke den tekniske type! (Altså udover kameratypen, bevares!) Men at skulle finde et nyt og smart tv, det kommer virkelig på sin prøve. Men mon ikke jeg finder et alligevel ;-)
Dagen skal sluttes af med en god lang løbetur og lidt blogskrivning til jer.

Kan I have en dejlig dag rare mennesker <3

follow with facebook

   

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et fashion fund