Happy new year!!

Looks of the year #2

looks1
looks2
looks3
looks4
looks5

Ih jeg håber at I er kommet godt ind i det nye år. Jeg har startet mit nytår ud med en morgenløbetur og derefter slappet af. Det er faktisk et af mine fremtids ønsker – at slappe af! Så 1. januar stod på nattøj, dyner og ikke mindst film hele dagen. Min kære computer blev ikke engang tændt og mobilen fik lov at holde lidt fri. Jeg tror faktisk at det er ret sundt, at man indimellem kobler af og få slappet HELT af. Meeen jeg må indrømme at det var mærkeligt at bruge en hel dag på at dovne den. Hvilket har gjort at jeg har rendt rundt i dag. Så lejligheden har fået en kær oprydning, tøjvaskning og ikke mindst barnepige for min niece. Jep! Jeg har været flittig i dag, altså hvis jeg selv skal sige det ;-)

Vi tager lige 2. omgang af Look of the day billederne – denne gang i sommerens tegn. Åhh man kommer helt til at savne solen og varmen, nu hvor det blæser og regner udenfor. Men så er det jo heldigt, at man kan drømme sig lidt væk, ved at kigge på gamle billeder ;-)

Jeg kigger ind til jer i morgen med den 3. og sidste outfitsbilleder fra 2014 :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Happy new year!!