Latest on film

New in: Goldies

rings3
rings2
-Smykker: Moss Copenhagen-

Hej Piger!

Kan I huske at jeg talte om min forkærlighed til sølv smykker? Tjah… Nu hvor jeg har fået et nyt Marc Jacobs ur i guld.. Og jeg manglede lige lidt smykker, der kunne matche mit ur, så jeg blev jo næsten nødt til at købe smykker ovenover. Andet, ville jo have været mærkeligt ;-)
Og de er allerede blevet brugt flittigt!
Jeg må vist indrømme at jeg er blevet en “golden girl”, især fordi guld-skæret er noget så smukt og det pynter så fint på mit håndled, det synes jeg i hvert fald selv ;-) Armbåndet og ringen er fra Moss Copenhagen. Faktisk har jeg ikke købt smykker hos dem før, da jeg altid har haft det mærkeligt med at købe smykker hos en tøjforhandler og jeg tvivler altid på kvaliteten derefter. Men jeg må indrømme at Moss Copenhagen har nogle fede smykker til en ret billig pris og kvaliteten er i top. Så det er nok ikke sidste gang jeg handler der ;-)

Det har været en lang dag med barnedåb og en masse huslige (og mindre kedelige) pligter herhjemme. Så jeg tror jeg vil hoppe i seng og sove resten af min søndag væk!

Godnat piger <3

rings

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Latest on film